Tyskundervisning

Tyskundervisning

Referencer

  • Danish Care Technology ApS
  • Kongskilde Industries
  • Anker Hansen & CO. A/S
  • Børneskolen Dianalund

Tyskundervisning må gerne være underholdende!

Selvom næsten alle yngre tyskere har lært/lærer engelsk i skolen, så er den almindelige tysker ikke vild med at tale engelsk, da han befinder sig langt fra sin komfortzone. Derfor vil de fleste tyskere hellere tale deres modersmål. Så der er mange gode grunde til at blive bedre til at tale tysk, hvis du har samarbejde og kontakter i Tyskland.

Jeg har hørt mange nedslående historier om danskeres kedelige oplevelser i forbindelse med tyskundervisning. De fleste kan nærmest bevidstløs messe grammatiske remser op uden dog at vide, hvad de skal bruge remserne til.

Jeg vil påstå, at man godt kan gennemføre tyskundervisning på en engageret, seriøs og samtidig sjov måde! Stadig med alle sproglige elementer såsom tale og udtale, meningsfuld grammatik, forbedring af ordforrådet, forståelse af sproget og landets kultur.

Tit har timerne i folkeskolen alligevel sat spor, så med lidt genopfriskning, kommer det tyske frem igen. Det har jeg god erfaring med. Men al undervisning i verden kan ikke forbedre ens kundskaber, hvis ikke man er modtagelig, aktiv og øver sig, både i undervisningen og derhjemme. Det kræver altid hjernegymnastik at få det lærte til at hænge godt fast.

Jeg har undervist på aftenskole, i specialskoleregi, undervist 3-5 personer i forskellige firmaer, haft privatelever, der går i folkeskolen og på gymnasiet. Hver gang har jeg tilpasset niveauet og emnerne til mine elever og deres baggrund.

Enetimer eller undervisning i små grupper giver de hurtigste resultater, er min erfaring. Undervisningen kan afholdes i jeres firma, hos mig, over Skype eller et helt andet sted.